Автор: admin
Публикувано на: 20.01.2010 01:08:01

Рейтинг:

Официални
Анонимен източник разпространи в интернет пространството три официални снимки на серийното Mini Countryman, чиято световна премиера ще се състои на автосалона в Женева през март.

Първоначално BMW Group бяха планирали да прeдставят Mini Countryman още на изложението в Детройт, но поради забавяне на проекта по неоповестени причини, дебютът беше отложен с няколко месеца.

Автомобилът на снимките е в комбинация от основен бял цвят и черни покрив, странични огледала, радиаторна решетка, арки на калниците и прагове. Джантите са със същия дизайн като тези на концепцията Beachcomber, представена този месец в Детройт, но цветът им е различен.

Смяташе се, че Countryman ще е почти идентичен с Beachcomber, като изключим разбира се липсата на врати и покрив, но всъщност наблюдаваме коренно различни брони, радиаторна решетка и капак над двигателя, като само предните светлини са еднакви.

Mini Countryman ще се предлага както с новата система за задвижване към четирите колела All4, така и само с предно предаване. За момента не са известни подробности за двигателите, но те вероятно ще са като на Mini Cooper.

Новият модел на Mini ще се появи на пазара още тази година, като неговата цена ще започва от 25 000 евро, а версията „S” ще е с около 4 000 евро по-скъпа.

Официални снимки на Mini Countryman
Официални снимки на Mini Countryman
Официални снимки на Mini Countryman
Тагове: Mini, Mini Countryman
Читателски коментари

Анонимен 2010-01-20 18:05:16 0 отговори

Анонимен

По-добре за това, отколкото за някой азиатски боклук. Mini са доказана марка.

Анонимен 2010-01-20 10:14:28 0 отговори

Анонимен

Адски много ми се виждат 25 000 евро, а да не говорим, че в България сигурно ще е още по-скъпо. Разбира се за всеки влак си има пътници,но за съжаление аз изпускам този. Иначе одобрявам модела.

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg