Автор: admin
Публикувано на: 17.12.2009 14:32:36

Рейтинг:

Mini
За изложението в Детройт през януари, BMW Group са подготвили нова концепция на Mini. Тя има за цел да хвърли известна светлина върху това как ще изглежда бъдещият компактен SUV на марката, очакван да се появи през есента на 2010-та.

Mini Beachcomber, както е наречен автомобилът, е вдъхновен от модела Moke, произвеждан в периода 1964-1999г., характеризиращ се с липсата на врати и покрив и наподобяващ бъги.

Концепцията все пак разполага с врати и таван, които обаче са от плат и се поставят много бързо, при необходимост. Mini Beachcomber е доста функционален, като задните седалки могат да се местят надлъжно, а облегалките им да се сгъват, при което се освобождава пространство за по-обемист багаж, от рода на велосипеди, сърф и други принадлежности за спорт и забавление.

Задвижването при Mini Beachcomber се предава към четирите колела, чрез системата 4ALL, за която все още не са известни подробности. Джантите са алуминиеви с големина 17 инча, облечени с гуми за офроуд.

Интериорът на концепцията е в стила на останалите модели на Mini. Автомобилът разполага със системата Mini Center Rail, позволяваща свързване на външни устройства, като лаптоп, GPS, iPod и др.

Галерия MINI Beachcomber Concept
Тагове: Mini, Mini Beachcomber
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg