Автор: admin
Публикувано на: 05.05.2010 13:29:38

Рейтинг:

Mini
211 коня, ускорение от 0-100км/ч. за 6.5сек. и максимална скорост 238км/ч. – това предлага горещото Mini Cooper JCW, но за немските тунери от Nowack Motors явно то не е достатъчно.

Специалистите са разработили две нива на двигателен тунинг, които са налични за Mini Cooper JCW и за Mini Cooper S, като за втората модификация е предвидено и трето ниво, което почти изравнява мощността и с тази на стандартния Cooper JCW.

Програмите са наречени N210, N230 и N260, а цифрите в имената им обозначават конските сили. При първата има подобрения по ECU-то и наличие на нов въздушен филтър, а при втората е заменена и изпускателната система.

При най-мощната програма са извършени подобрения и по самия 1.6-литров двигател, като е заменен разпределителният вал и е оптимизирана оптекаемостта на главите на цилиндрите. За съжаление Nowack Motors не разкриват какви са динамичните показатели, след прилагане на някой от тунинг пакетите.

Освен увеличаване на мощността, за Cooper S и Cooper JCW са предвидени също нови пружини, подобряващи стабилността, и няколко вида 18-инчови алуминиеви джанти.

Галерия Nowack MINI Cooper JCW
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg